menjünk vissza!

nosztalgiablog

Carlos Daniel vs. Victor Manuel

2017. december 08. 13:05 - nemethsarii

Ez itt a kérdés!

Az ezredforduló közeledtével hazánkban is sorra bukkantak fel a mexikói szappanoperák a televíziók képernyőjén, melyek minden hétköznap délután gondoskodtak róla, hogy kellő mennyiségű INTRIKÁVAL fűszerezzék meg az életünket. (Egyébként ezzel a szóval azóta sem találkoztam semmilyen más kontextusban...) Az igazi szappanoperából nem hiányozhat az igazi szívtipró, na de mégis melyikük az?? 

1999 júniusában az RTL Klub bemutatta a Paula és Paulina című teleregényt Gabriela Spanic főszereplésével, aki rögtön 2 karakter bőrébe bújhatott, megformálva egy a születésükkor elválasztott ikerpárt. Félreértés ne essék, nem sziámi ikrekről van szó, csak sima ikrekről. :) 

A két lány élete teljesen máshogy alakult: Paula gazdag és gonosz, Paulina pedig szegény, de jólelkű lett. Amikor felnőtt nőkként egy bárban összetalálkoznak, Paula elhatározza, hogy 1 évre szerepet cserél hasonmásával, hogy amíg Paulina az otthonában eljátssza helyette a gondoskodó feleséget és édesanyát, a szeretőjével kedvére utazgathasson. 

Na, ekkor lép színre Paula férje, CARLOS DANIEL.

paula_es_paulina_banner.jpg

A magyar nézők által már az Esmeraldából ismert Fernando Colunga azonnal elrabolta Paulina és persze a tévé előtt ülő hölgyek szívét. Ő volt a tökéletes férfi: igazi családapa, forróvérű latin szerető, és mi tagadás, a bankszámlája is mutatós volt.

102 résznyi bonyodalom után természetesen győzött a jó, fény derült a szerepcserére, és az a sok-sok INTRIKA sem maradt büntetlenül. 

Ha a részletekre is kíváncsi vagy, jelenleg a TV2-n követheted az eseményeket minden hétköznap 14:45-től. 

Még mielőtt bárki azt hinné, megtalálta álmai (szappanoperájának) férfiját, bemutatom Carlos Daniel legnagyobb vetélytársát, VICTOR MANUELT

rene.jpg

Ő a Titkok és szerelmekből lehet ismerős, melyet szintén az RTL Klub-on láthattunk 1999-ben a délutáni műsorsávban. A történet szerint a sikeres üzletasszony, Luciana Hernández de Duval szerződteti modellügynökségéhez a lenyűgöző szépségű Cristinát, de arról fogalma sincs, hogy a fiatal nő valójában a születése után a helyi árvaházban hagyott lánya. A súlyos titok ólomként ül Luciana vállán, ráadásul Victor Manuel, a fia(!), beleszeret Cristinába... 

m7gaab.jpg

Victor Manuel egyébként igazi nőcsábász hírében áll, akinek a röpke 155 rész alatt két nőtől is születik gyermeke, de fordulatokra itt is bőven számíthatunk, hiszen a mexikói szappanoperákban szinte minden sarkon felbukkan egy BESTIA, aki felfedi a rég eltemetett családi titkokat, és tisztázza a "ki, kinek a gyereke" kérdést.

Ha téged is érdekelnek a válaszok, kapcsolj az Izaura TV-re minden hétköznap 19:00-kor! 

A nézők számára ez a karakter leginkább azért lehetett vonzó, mert az igaz szerelem megtapasztalása után a személyisége teljesen kicserélődött, és Cristina mellett a rosszfiúból jófiú vált. A páros boldogságáért egy ország drukkolt, én legalábbis biztosan, ugyanis még a naplómba is felírtam a következőt: "A kedvenc részem a mai Titkok és szerelmekből: Cristina új esélyt ad Victor Manuelnek." (ezt minden bizonnyal a tévéújságból másoltam ki, ahol mindig elolvastam, mi fog történni a következő epizódban!) 

Remélem, valamennyire a ti életeteknek is része volt ez a két sármőr, és segítetek majd dönteni a nagy kérdésben:

Carlos Daniel vagy Victor Manuel? 

Én nem szeretnék befolyásolni senkit sem! 

4196070_640px.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menjunkvissza.blog.hu/api/trackback/id/tr2113456587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banok · http://meghaaat.blog.hu/ 2017.12.09. 15:07:03

Carlos Daniel valami elképesztően idegesítő módon manipulálható. A sorozat női szereplői úgy rángatják az egész sorozat során mint valami bábút...
süti beállítások módosítása